Gecenin adamı Bafetimbi Gomis açıklamalarda bulundu: Çok mutlu ve gururluyum

Galatasaray'a Antalyaspor karşısında galibiyeti getiren Bafetimbi Gomis, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Antalyaspor'a karşı alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli golcü, yeni sezonun ilk maçında önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında Galatasaray'a Antalyaspor deplasmanında galibiyeti getiren golü kaydeden Bafetimbi Gomis, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Gecenin adamı Bafetimbi Gomis açıklamalarda bulundu: Çok mutlu ve gururluyum

''BUGÜN BURADA GOL ATMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM''

Gomis, galibiyet golünü atmaktan memnun olduğunu belirterek, "Bugün burada gol atmaktan dolayı çok mutluyum. Çok önemli bir maçtı. Taraftarlarımızın gösterdiği ilgiden dolayı da çok memnunum. Oyuna girip gol atmak benim için çok büyük bir gurur kaynağıydı." dedi.

Gecenin adamı Bafetimbi Gomis açıklamalarda bulundu: Çok mutlu ve gururluyum - Resim : 2

''İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK VE BUNU DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ''

Antalyaspor'un ligdeki zor deplasmanlardan olduğunu belirten Gomis, "Golden sonra çok mutlu oldum. Çok büyük bir deneyim gerektiriyordu bu. İyi bir başlangıç yaptık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta aramıza yeni isimler de katılacak. Bütün takımı tebrik ediyorum. Antalya kolay bir deplasman değildi ama kazanmayı başardık." açıklamasında bulundu.

İHA

Gecenin adamı Bafetimbi Gomis açıklamalarda bulundu: Çok mutlu ve gururluyum ile ilgili etiketler Antalyaspor Galatasaray bafetimbi gomis süperlig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.