Geçen yılın Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor, Senegalli Badou Ndiaye’ye teklif götürecek

Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Yiğidolar'da hareketli saatler... Sivasspor, son olarak Yunanistan’da Aris forması giyen 31 yaşındaki orta saha Badou Ndiaye’ye teklifte bulunacak. Kariyerinde 317 maça çıkan ve 65 gol atan Ndiaye, 64 kez sarı kart görürken, 5 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı. Transferle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki günlerde transferin netleşmesi bekleniyor.

Yeni sezonda Avrupa kupalarında mücadele edecek olan ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Alınan bilgilere göre kırmızı-beyazlılar, son olarak Yunanistan Ligi takımlarından Aris’in formasını giyen yıldız 31 yaşındaki orta saha Badou Ndiaye ile temasa geçti. Ndiaye ile bir ön görüşme yapacak olan Sivas temsilcisi, Senegalli oyuncuya teklif götürecek.

BADOU NDIAYE KİMDİR?

Badou Ndiaye 27 Ekim 1990 yılında Senegal'de bir kent olan Dakar'da dünyaya geldi.Çocukluk yıllarından beri futbola ilgi duyan genç yetenek sonraki yıllarda kendini futbol alanında geliştirmek istedi. Badou Ndiaye futbola Diambars takımında başladı. Başarılı futbolcu 2012 yılında da Bodo\ Glimt takımına kiralık olarak gönderildi. Bu dönem Ndiaye Baerum Adeccolligaen 2013'te en iyi oyuncu seçildi. Badou Ndiaye 5 Ağustos 2015 tarihinde de Osmanlıspor'a transfer olarak Türkiye'ye geldi. Başarılı futbolcunun Türkiye macerası da böylece başladı.2018 yılında Stoke City'a transfer olan Badou Ndiaye sonraki yıllarda sırası ile Galatasaray, Trabzonspor, Fatih Karagümrük ve Al Ain'e kiralandı. Son olarak deneyimli orta saha oyuncusu Aris'e transfer oldu.

 

Geçen yılın Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor, Senegalli Badou Ndiaye’ye teklif götürecek ile ilgili etiketler Sivasspor Süper Lig Badou Ndiaye
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.