Gecelikli pozu Instagram’ı salladı! Jenna Ortega, beğeniye doymadı

Wednesday dizisiyle tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen Jenna Ortega, geçtiğimiz günlerde yeni bir fotoğraf paylaştı. Jenna Ortega’nın fotoğrafına gelen beğeni sayısı ise herkesi şaşırttı. İşte o paylaşım…

Dijital yayın platformlarından biri olan Netflix’ten 2022 yılının son aylarından yayın hayatına başlamış olan Wednesday dizisi, son zamanların en çok konuşulan yapımlarından biri oldu. Addams Ailesi’nin devamı niteliğinde seyirci karşısına çıkan Wedneday dizisinin en çok konuşulan karakteri ise Wednesday Addams oldu. Wednesday Addams’ı Jenna Ortega canlandırdı.

Genç yaşında inanılmaz bir şöhrete kavuşan Jenna Ortega, Wednesday dizisindeki başarılı performansının ardından herkesin tanıdığı isimlerden biri haline dönüştü. Bu sayede her zamankinden daha çok ilgi gören genç oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündem olmaya başladı. Geçtiğimiz gün bir paylaşım daha yapan Jenna Ortega’nın paylaşımı da paylaşımına gelen beğeni de herkesi şaşırtmayı başardı.

JENNA ORTEGA, YENİ FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Gecelikli pozu Instagram’ı salladı! Jenna Ortega, beğeniye doymadı

Şimdilerde dünyanın en çok konuştuğu oyuncu isimlerinden biri olan Jenna Ortega, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yaptı. Kendisine ait olan Instagram’dan paylaşım gerçekleştiren Jenna Ortega, ev halini takipçilerinin beğenisine sundu.

ABD’li oyuncu Jenna Ortega’nın paylaştığı ev hali fotoğrafının altında, “Melek yüzüm ve ben” notu yer aldı. Geceliği ile çok beğenilen Jenna Ortega, fotoğrafıyla tam 8 milyon kişiden beğeni aldı. Wednesday dizisinin ardından 40 milyon beğeniye ulaşmış olan Jenna Ortega’nın rol aldığı dizi ve filmler ise bu pozundan sonra bir kez daha merak konusu haline geldi.

JENNA ORTEGA, PEK ÇOK DİZİ VE FİLMDE OYNADI

Genç oyunculardan biri olmasına karşın pek çok dizi ve filmde rol alan Jenna Ortega, oyunculuğa ilk olarak 2013 yılında başladı. Her ne kadar Wednesday ile dünya çapında bir üne kavuşsa da; Jenna Ortega, kendi ülkesinde uzun yıllardır ünlü bir oyuncu.

Meksika asıllı bir ailenin kızı olan Jenna Ortega, şimdiye dek Ruhlar Bölgesi, Bebek Bakıcısı, Çığlık, Prenses Elena ve You gibi yapımlarda rol alarak seyirci karşısına çıktı. Jenna Ortega, özellikle You dizisindeki performansı ile Netflix izleyicisinin dikkatini daha önce de çekmişti.

Gecelikli pozu Instagram’ı salladı! Jenna Ortega, beğeniye doymadı ile ilgili etiketler Jenna Ortega Wednesday dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.