Geceleri tacize uğradığını yıllar sonra fark etti

İskoçya'da yaşayan Nicole Rorison isimli kadın, 4 yıldır aşk yaşadığı erkek arkadaşı tarafından uyuduğu sırada cinsel saldırıya maruz kaldığını fark etti.

Korkunç olay İskoçya'da meydana geldi. Nicole Rorison ve erkek arkadaşı James Brown dört yıldır sevgiliydi.

Birlikte oldukları dönem boyunca sevgilisinin herhangi tuhaf bir yanını görmeyen Nicole Rorison, geceleri ise uyuduktan sonra türlü tacizlere uğradığını yıllar sonra farketti. 

TACİZ ANLARINI KAMERAYA KAYDETTİĞİNİ ÖĞRENDİ

Dört yıl boyunca genç kadın, ikilinin arasında güvene dayalı ve aşk dolu bir ilişki olduğuna inandı. Hatta bir gün evleneceklerini düşünüyordu.

Çift aynı evi paylaşmaya başladı. Ancak 2017 yılında Nicole erkek arkadaşının onu uyurken taciz ettiğini ve bu taciz anlarını kameraya kaydettiğini öğrendi.

Video ve fotoğrafları ilk olarak sapık adamın erkek kardeşi fark etti.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİKTEN SONRA SEVGİLİSİNDEN AYRILDI

"Videoyu izlemek için cesaretimi toplamayı bekledim. Televizyonun volümünü son noktaya kadar açtım. Horluyordum. Derin bir uykudaydım" diyen kadın videoyu izledikten sonra dakikalarca titrediğini ve sevgilisinden ayrılmaya karar verdiğini söyledi.

Geceleri tacize uğradığını yıllar sonra fark etti ile ilgili etiketler cinsel taciz İskoçya cinsel saldırı Sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.