Geceleri mezarlıkta ortaya çıkıyor

Bursa'daki Lalaşahin Mezarlığı’nda geceleri ortaya çıkıp kabirlere beton döken kişi vatandaşların büyük tepkisini çekti. Olayı gören kişiler, adının M.G olduğu öğrenilen şahsın kalem ve kağıtlara çeşitli yazılar yazarak mezarlara beton döktüğünü söyledi.

İddiaya göre, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeOrta Mahalle'de oturan M.G. isimli bir kişi, geceleri sürekli mezarlığa girerek kabirlere zarar vermeye başladı. Gündüz saatlerinde mezarlıkta çalışanların olması sebebiyle M.G. gece geç saatleri tercih ediyor.

Geceleri mezarlıkta ortaya çıkıyor

Mezarlardaki tahribat vatandaşlardan büyük tepki çekiyor. Ancak tuhaf davranışları olan şahsa kimse bir şey söyleyemezken, şahsın pek çok kişiyi de mezarlık ziyaretlerinde rahatsız ettiği öğrenildi. M.G.’nin tuğla, çimento ve kumu da yanında taşıyarak akşamdan akşama mezarları kapattığı ileri sürüldü.

Geceleri mezarlıkta ortaya çıkıyor - Resim : 2

Olayı gören bazı vatandaşlar ise şahsın kalem ve kağıtlarla çeşitli yazılar yazarak mezarların üzerine attığını ve sonra da mezarları kapattığını öne sürdü. M.G.’nin neden böyle bir şey yaptığı bilinmezken, vatandaşlar yetkililerin bu meseleye el atmasını istiyor.

Geceleri mezarlıkta ortaya çıkıyor ile ilgili etiketler Bursa Mezarlık beton
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.