Geceleri bunları asla yemeyin...

Sindirim sisteminiz gün içinde yediklerinizi sindirmek için çok uğraşır.Gece 8 'den sonra uykuya dalan sindirim sistemini ağır yiyeceklerle yorarsanız, size kilo olarak geri döner.İşte geceleri asla yememeniz gereken yiyecekler;

Hamur işi: Hamur işi yiyecekler yatmadan önce yememeniz gereken en yağlı yiyeceklerden biridir. Acıktığınız zaman hazırlaması 30 dakikadan az süren birçok hamur işi tarifi var. Ancak hamur işinin yattığınızda yağa dönüşecek olan karbonhidratlar açısından çok zengin olduğunu unutmayın. Ayrıca peynir ve yağla dolu olan hamur işlerinin glisemik indeksi yüksektir.

Çikolata: Bitter çikolata beyniniz ve hafızanız için faydalı, fakat bel çevreniz için ise oldukça zararlıdır. Özellikle gece yediğiniz çikolatadaki tüm kaloriler vücudunuzda yağ olarak depolanıyor. Küçük bir parça çikolata harika bir tatlı olarak yenilebilir, fakat problem insanların bir parçayla sınırlı kalmaması fazla tüketmesidir.

Hamburger: Tüm yağlı, yüksek kalorili yiyecekler gibi, yatmadan önce fastfood gıdalardan uzak durmalısınız. Bunlar midenizde doğal asit üretimini harekete geçirir ve gece boyunca midenizin yanmasına yol açar.

Pizza;
Gündüz sindirim sisteminiz bir dilim pizzayı rahatça sindirebilse de dinlenmeye çekildikleri için gece boyunca sindirim organlarınızın işi zorlaşır. Çok yağlı olan pizzanın içinde asit oranı yüksek malzemeler vardır.

Geceleri bunları asla yemeyin... ile ilgili etiketler Hamur Obezite pizza börek sindirim kilo şişmanlık gece yemeyin aslayemeyin zararlı yiyecek uyku ağıryemek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.