Gece Yolcuları, Müslüm Gürses şarkılarıyla Babylon'da!

Babylon’un programında bu hafta, 24 Ocak Perşembe “Baba Şarkılar” ile Gece Yolcuları, 25 Ocak Cuma Tom Waits Tribute Night by JazzMatiz ve 26 Ocak Cumartesi günü Oldies But Goldies bulunuyor.

18 seneyi aşkın süredir Türkçe pop-rock sahnesinin sevilen gruplarından Gece Yolcuları; müzik hayatı boyunca kitlelerin sevgisini kazanmış “Baba” lakaplı Müslüm Gürses şarkılarına yapacakları yorumlarla 24 Ocak Perşembe günü Babylon sahnesinde olacak.

2004 senesinde kendi isimlerini taşıyan ilk albümleriyle hızlı bir çıkış yapan Gece Yolcuları, albümde yer alan “Unut Beni” parçasıyla haftalarca listelerin başında yer aldı. Kendi tanımlarıyla “melodik pop-rock” tarzındaki üretimleriyle hayran kitlesini genişleten grup; ikinci albümleri “Gece Yolcuları 2”de kendi yazdıkları şarkılar beğeni kazanmaya devam ederken, “Seninle Bir Dakika” yorumlarıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Müzik hayatları boyunca üniversiteler başta olmak üzere Türkiye'nin birçok şehrinde konserler vererek dinleyicileriyle buluşan Gece Yolcuları, konser performanslarıyla kendinden sıkça söz ettirmeyi başardı. Grup, bu özel proje için; Müslüm Gürses’in Ajda Pekkan, Fikret Kızılok, Kenan Doğulu, Sezen Aksu parçalarını yeniden yorumladığı arabesk rock albümü “Sandık”ta yer alan şarkıların da yer aldığı özel bir Müslüm Gürses repertuvarı seslendirecek. Vokalde Edis İlhan, gitarda Uğur Arslantürkoğlu ve İlkay Dindar, bas gitarda Orkun Gezer ve davulda Deniz Kaymaraz’dan oluşan Gece Yolcuları’na, “Baba Şarkılar” özel projesinde yaylı ve ritim grubu da eşlik edecek.

Aralık 2013’den bu yana gerçekleştirdikleri “Tom Waits Tribute Night” performansları ile JazzMatiz; Tom Waits'in 69’uncu yaşı şerefine, 25 Ocak Cuma akşamı Babylon müzikseverlerle buluşacak.

Tom Waits’in ‘’Hope I don't fall in love with you’’ve "All The World Is Green" gibi sevilen parçalarının seslendirileceği Tom Waits Tribute Night’ta, JazzMatiz’e; Gülce Duru, Alper Bakıner (Luxus), Merve Deniz ve Can Oflaz eşlik edecek!

Murat Beşer ve Murat Abbas’ın seçtiği eskimeyen şarkıların eşlik edeceği “Oldies But Goldies” gecesi 26 Ocak Cumartesi Babylon dans pistine çıkıyor.

ABBA’dan Michael Jackson’a, Depeche Mode’tan Madonna’ya, Snap’ten Donna Summer’a birçok efsane müzisyenin şarkıları arasında mekik dokuyan parti dinleyicileri zamanda yolculuğa çıkaracak. Pop’tan rock’a, disko’dan funk’a, rock’n roll’dan hip-hop’a uzanan müzik yelpazesiyle Murat Beşer ve Murat Abbas’ın seçtiği şarkılar geceye eşlik edecek.

Gece Yolcuları, Müslüm Gürses şarkılarıyla Babylon'da! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.