Gece yarısı içme suyu borusu patladı, sokaklar şelaleye döndü

Sivas’ta, içme suyu ana borularından biri gece yarısı patladı. Patlayan borudan çevreye yayılan sular sokaklara akarken işyerlerini su bastı. Patlamanın meydana geldiği bölgede asfalt üzerinde göçükler oluşurken, olayı haber alan esnaf da dükkanlarına koştu.

Sivas’ta gece yarısı Kepenek Caddesi'nde içme suyu ana borularından biri patladı. Patlayan borudan çevreye yayılan binlerce metre küp su sokakları adeta nehre çevirdi.

Kısa sürede sel ve su taşkınlarını andıran görüntüler oluşan caddede dükkanları su bastı. Patlamanın meydana geldiği bölgede asfalt üzerinde göçükler oluşurken, dükkanları açık olan esnaf, iş yerlerini baskından korumak için mücadele etti. Olayı haber alan esnaf da dükkanlarına koştu.

Gece yarısı içme suyu borusu patladı, sokaklar şelaleye döndü

Sivas Belediyesi ekipleri, patlamanın ardından oluşan baskıları önlemek için çalışma başlattı. Patlamanın binlik olarak tabir edilen ana hat üzerinde meydana geldiği açıklandı. Çok sayıda kişi meraklı gözlerle yaşananları izleyerek cep telefonları ile de kayıt altına almayı ihmal etmedi.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Levent Olgun başlatılan çalışmaları yerinde denetleyerek, "Ana borudaki patlama gece yarısı meydana geldi. Patlamadan kısa bir süre sonra suyu kestik. Hemen ardından tahliye çalışmalarına başladık" dedi.

Gece yarısı içme suyu borusu patladı, sokaklar şelaleye döndü ile ilgili etiketler Sivas içme suyu ana borusu su baskını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.