Gece saatlerinde ortalığı birbirine kattılar! Trafiği kapatıp dans ettiler

İstanbul Galata'da bir grup gece saatlerinde yolu trafiğe kapatarak dans etti. Yaktıları meşaleler ile ortalığı dumana katan gruba çevrede yaşayanlar sert tepki gösteri. Ortalığı birbirine katan grubun yaptıkları ve vatandaşların tepkisi kameraya yansıdı.

İstanbul’un tarihi Galata Kulesi Meydanı’na gece saatlerinde araçlarıyla gelen magandalar, yolu trafiğe kapayarak yüksek sesli müzikler eşliğinde dans etti. Meşaleler yakarak ortalığı dumana boğan şahıslar semt sakinlerini huzursuz etti. Yaşananları görüntüleyen vatandaşın tepkisi de kameralara yansıdı.

Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı’nda hastaneye giden tek yolu gece saatlerinde trafiğe kapatan magandalar, semt sakinlerini huzursuz ediyor. Modifiyeli ve desibeli yüksek hoparlörlerle tarihi semte gelen magandalar, yüksek sesli müzikler eşliğinde dans etti. Yolda meşaleler de yakan magandalar, semtin altını üstüne getirdi. Ayrıca hastaneye ulaşan yolu da kapatmış olan magandalar, dakikalarca yolu işgal etti. Yaşananları görüntüleyen vatandaşın tepkisi de kameralara yansıdı.

Gece saatlerinde ortalığı birbirine kattılar! Trafiği kapatıp dans ettiler ile ilgili etiketler İstanbul Beyoğlu Trafik dans galata meşale
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.