Gece kulübü önündeki cinayette yeni ayrıntı: Kadına şiddete müdahale etmeye çalışıyordu

Çeşme Alaçatı'da bir gece kulübü önünde meydana gelen kavgada Alper Kalyon adlı bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesi sonrası yürütülen soruşturmada gözaltı sayısı 6'ya çıktı. Öte yandan olayda hayatını kaybeden Kalyon'un bir kadının darp edilmesini gördükten sonra kavganın yaşandığı öğrenildi.

İzmir'in Çeşme ilçesinde, Alpay Kalyon'un (33), gittiği gece kulübünün önünde, bir kadının darbedilmesine engel olmak isterken çıkan kavgada bıçaklanarak yaşamını yitirmesiyle ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı. Böylelikle gözaltı sayısı 6'ya yükseldi.

Gece kulübü önündeki cinayette yeni ayrıntı: Kadına şiddete müdahale etmeye çalışıyordu

Olay, 21 Ağustos gecesi Alaçatı ilçesi Ovacık Mahallesi 18001 Sokak'ta meydana geldi. Alpay Kalyon, eşi ve 1'i kadın, 2 arkadaşıyla gece kulübüne gitti. Bir ara dışarı çıkan Alpay Kalyon ve yanındaki erkek arkadaşı, bir kadının, erkek tarafından darbedildiğini görüp müdahale etti. Bu sırada diğer gece kulübünün çalışanları F.B., O.G. ve M.T. “Burada kavga edemezsiniz” dedikten sonra olaya dahil oldu. Çıkan kavgada Alpay Kalyon göğsünden bıçaklandı. İhbar üzerine adrese sevk edilen ambulansla Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kalyon, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Gece kulübü önündeki cinayette yeni ayrıntı: Kadına şiddete müdahale etmeye çalışıyordu - Resim : 2

Alpay Kalyon’un cenazesi, İzmir Adlı Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından, önceki gün Yamanlar Cem Evi’nde düzenlenen cenaze töreni sonrası Doğançay Mezarlığı’nda defnedildi. Olayla ilgili 3 mekan çalışanı gözaltına alındı.

OLAY CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Kavga, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde tarafların kavga ettiği, bu sırada gece kulübünün kapısından dışarıya doğru elinde bıçakla koşturarak gelen bir kişinin Alpay Kalyon'u eşi Sırma Kalyon’un gözü önünde göğsünden bıçakladığı anlar yer aldı.

Gece kulübü önündeki cinayette yeni ayrıntı: Kadına şiddete müdahale etmeye çalışıyordu - Resim : 3

GÖZALTI SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

Olayla ilgili soruşturma kapsamında 3 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanların işletme sahibi C.Ü., işletmenin müdürü M.T., otel mesul müdürü O.S. olduğu bildirildi. Böylece, gözaltı sayısı 6'ya yükseldi. Şüphelilerden vale olan F.B.'nin olayda bıçağı kullandığı ileri sürüldü.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi

Gece kulübü önündeki cinayette yeni ayrıntı: Kadına şiddete müdahale etmeye çalışıyordu ile ilgili etiketler Çeşme Alaçatı cinayet Kavga Gözaltı bıçak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.