Gece gündüz Koronavirüs mücadelesine dayanamayan Sağlık Bakanı istifa etti!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında uzun saatler çalışmak zorunda kalan Avusturya Sağlık Bakanı görevinden istifa etti. 60 yaşındaki Bakan, fazla mesai harcadığını ve sağlığının kötüye gittiğini belirten bir basın açıklamasında istifasını duyurdu.

Hızla yayılmaya devam eden Koronavirüsü engellemek amacıyla sağlık çalışanları ile birlikte uzun mesailer harcayan Sağlık Bakanları'na bu süreçte fazlaca iş düştü.

VİRÜSTEN DOLAYI FAZLA MESAİ HASTALANDIRDI

Avusturya Sağlık Bakanı ise yaşından dolayı bu sürece dayanamadığını belirterek, görevinden istifa etti. Avusturya Sağlık Bakanı Rudolf Anschober düzenlediği basın toplantısında sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini gözyaşları içinde açıkladı.

Gece gündüz Koronavirüs mücadelesine dayanamayan Sağlık Bakanı istifa etti!

"ÜLKENİN DAHA ZİNDE BİR SAĞLIK BAKANINA İHTİYACI VAR"

Basın toplantısı düzenleyen 60 yaşındaki Anschober, çok fazla mesai harcadığını ve özellikle Koronavirüs sürecinde sağlıklı olmak zorunda olduğunu dile getirdi. İstifa eden Anschober, ülkenin daha zinde bir sağlık bakanına ihtiyacı olduğunu altını çizdi. Sağlık Bakanı Anschoner göreve başladıktan kısa bir süre sonra Kovid-19 salgını ile mücadele etmek zorunda kaldı.

Gece gündüz Koronavirüs mücadelesine dayanamayan Sağlık Bakanı istifa etti! ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Avusturya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.