Gece Gündüz filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Bugün televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Gece Gündüz filmi, konusu ve oyuncu kadrosu ile beğenilerek izlenen yapımlar arasındadır. 2010 yapımı komedi aksiyon filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmektedir. Peki Gece Gündüz filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte filme dair detaylar...

2010 yılında vizyona giren film aksiyon severlerin bayılacağı filmler arasında yer almaktadır. Yönetmenliğini James Mangold'un yaptığı filmin senaristliğini Patrick O'Neill'ın üstlenmiştir. Orijinal ismiyle Knight and Day filminin başrollerinde ise Tom Cruise ve Cameron Diaz bulunmaktadır. Peki Gece Gündüz filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Gece Gündüz filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

GECE GÜNDÜZ FİLMİ KONUSU

June, sevimli, hoş, tekdüze bir yaşam sürmesinin yanı sıra yalnızlığı ile barışık bir şekilde günlerini geçiren genç bir kadındır. Bu sıradanlık çerçevesinde hayat süren June (Cameron Diaz), kız kardeşinin evliliği için tatlı bir telaş içinde, büyük güne hazırlık yapmaktadır. Tesadüf eseri gizli bir ajan olan Milner (Tom Cruise) ile karşılaşır. June, Milner’la tanışmalarının ardından bir yandan tehlikeli bir yandan da eğlenceli bir dizi maceranın içine düşer. Ama ne yaparsa yapsınlar, tesadüfler onları hep bir araya getirecektir.

GECE GÜNDÜZ FİLMİ OYUNCU KADROSU

Tom Cruise
Cameron Diaz
Peter Sarsgaard
Jordi Mollà
Viola Davis
Paul Dano
Falk Hentschel
Marc Blucas
Lennie Loftin
Maggie Grace

Gece Gündüz filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.