Gece boyu evlere baskın yapıldı: İsrail polisi 15 Filistinliyi gözaltına aldı!

Geçtiğimiz günlerde Nazareth Karakolundaki işkence odasının ortaya çıkması hala hafızalarda tazeliğini korurken, İsrail polisi dün gece boyu Filistin'deki evlere baskınlar yaparak kadın-çocuk ayırmadan 15 Filistinliyi çeşitli iddialarla gözaltına aldı.

Yerel kaynaklardan İsrail güçlerinin gece boyu Batı Şeria'da adreslere baskınlar düzenlediği bilgisi geldi.

Çeşitli iddialarla yapılan bu polis baskınlarında İsrail güçleri, 15 Filistinliyi gözaltına aldı.

EVLERE BASKIN DÜZENLİYORLAR

Filistinlilerin çoğunlukta olduğu işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık evlere baskın düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli iddialarla Filistinlileri gözaltına alıyor.

Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sıradan hale gelen gözaltılar sonrası aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Filistinlilerden bazıları günlerce gözaltı merkezlerinde tutuluyor.

İŞKENCE ODASI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Günler önce ortaya çıkan Nazareth Karakolu'ndaki işkence odası hala hafızalardayken aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Filistinlilerin evlerinden baskın ile alınması endişe yarattı.

 

Kaynak: AA

Gece boyu evlere baskın yapıldı: İsrail polisi 15 Filistinliyi gözaltına aldı! ile ilgili etiketler İsrail Filistin polis Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.