Gece arkadaşlarıyla eğlenen adam sabah ölü bulundu

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde dün akşam Metin Uçar adlı kişi arkadaşları ile eğlendi. H.T isimli kadının evinde arkadaşları ile eğlenen Uçar, sabah saatlerinde ölü bulundu.

Çanakkale'nin ilçesi Gelibolu'da dün akşam Metin Uçar adlı kişi, H.T.'nin (53) evinde arkadaşları E.D. (42) isimli kadın ve T.A. (46) adlı erkek arkadaşı ile bir araya gelerek eğlendi.

Gece arkadaşlarıyla eğlenen adam sabah ölü bulundu

H.T., E.D. ve T.A. sabah kalktıklarında Metin Uçar'ı hareketsiz bir şekilde gördü ve durumu polis ile sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Metin Uçar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, H.T., E.D. ve T.A. emniyette alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Metin Uçar'ın cenazesi Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesine kaldırıldı, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belli olacak.

DHA

Gece arkadaşlarıyla eğlenen adam sabah ölü bulundu ile ilgili etiketler Çanakkale eğlence ölü bulundu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.