Gece 4 helikopter devreye girdi! Bodrum yangını böyle kontrol altına alındı

Bodrum'da öğleden sonra orman yangını çıkmıştı. Yangında karadan müdahale yapılamayan sarp arazideki alanlara gece görüşü bulunan helikopterlerle havadan müdahale yapıldı. Devreye giren 4 helikopterle alevler kontrol altına alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğleden sonra başlayıp Dereköy Mahallesi sırtlarına yayılarak devam eden yangına, arazinin sarp olması sebebiyle karadan müdahale yapılamadı. Gün boyu uçak ve helikopterlerin havadan müdahale ettiği yangına hava karardıktan sonra da gece çalışma yapabilen 4 helikopter yangın yerine sevk edildi.

Gece 4 helikopter devreye girdi! Bodrum yangını böyle kontrol altına alındı

4 helikopter havadan sarp arazideki alevlere müdahale etti. Yangın yerinin etrafı da ulaşımın olduğu bölgelere kadar karadan arazöz ve TOMA'larla çevrildi.

Gece 4 helikopter devreye girdi! Bodrum yangını böyle kontrol altına alındı - Resim : 2

Yangın yoğun müdahale sonrası kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bodrum yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

Gece 4 helikopter devreye girdi! Bodrum yangını böyle kontrol altına alındı ile ilgili etiketler Bodrum Orman Yangını gece görüşlü helikopter

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.