‘Geççek’ de ne ‘geççek’? Tarkan'ın yeni şarkısı siyasi mesaj mı, pandemi sıkıntısı mı?

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Tarkan'ın ortalığı karıştıran 'Geççek' şarkısı ile ilgili iddialar, TÜİK'in mutluluk oranlarına ilişkin araştırması, akaryakıt, doğalgaz ve faturalardaki fiyat artışları, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin suya indirim müjdesi, Ticaret Bakanlığı'nın indirimli ürünlerle ilgili önemli kararı, İngiltere Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı Rusya'nın işgal planı haritası ve Almanya'da şiddetli fırtınanın feribotun camlarını patlattığı korku dolu görüntüler masaya yatırıldı.

"BU OLAY BÜYÜYECEK VE SERT TARTIŞMALARA NEDEN OLACAK"

Metehan Demir, "Sözlere bakıldığı zaman, muhalefet tarafı da kendince değerlendirdiği için kıyamet kopuyor. Dün akşamdan beri AK Partililer bunu nasıl algıladığını ortaya koydu. Tarkan bizi kastetmemiştir diyen neredeyse yok gibi. Devlet Bahçeli buna doğrudan tepki gösterir. En önemli gündem maddesi oldu. Şifre çözer gibi, düşman hatları dinlenir gibi burada ne demek istediği satır satır aralanıyor. Bu olay büyüyecek ve sert tartışmalara neden olacak.

"20 MAYIS CİVARI VE HAZİRAN İÇİNDE ÖNEMLİ BİR GELİŞME OLABİLİR"

Erdoğan'ın açıklaması önemli, ısrarla 1-2 ay vurgusu yapıyor. 20 Mayıs civarı ve Haziran içinde önemli bir gelişme olabilir.  Geçen sene 6.66 olan akaryakıt bu sene 15.50 civarında. 6.66'dan 7.58'e 8 ay içinde gelmiş. Son 5 ay içinde 7.58'den 15.50'ye çıkmış, ikiye katlanmış.

"RUSLAR BAŞKA BİR TAKTİK STRATEJİK SAVAŞ GELİŞTİRİYOR VE BATI İLE SAĞLAM OYNUYOR"

Sirke çevirdiler, işgal için yeni verdikleri tarih olimpiyatlar bitince. Aslında bir terör saldırısı olacak, onu bahane ederek saldıracak diyorlar. Bu planda bir şey eksik, bir şeyi atlamışlar. Bunu yayınlarken İngiltere Savunma Bakanlığı ne yapıyor? Ukrayna'nın yanında savunmayla ilgili pozisyonunun ne olduğunu vermeliydi. Ruslar başka bir taktik stratejik savaş geliştiriyor ve bunun üzerinden Batı ile sağlam oynuyor." ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

‘Geççek’ de ne ‘geççek’? Tarkan'ın yeni şarkısı siyasi mesaj mı, pandemi sıkıntısı mı? ile ilgili etiketler Metehan Demir metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.