Gebelik testi Kaç TL 2022? Erken gebelik testi ne kadar?

Hamilelik testinin ne zaman yapılacağı önemlidir. Regl periyodunuzda beş gün ile 1 hafta bir gecikme yaşanırsa yapılmalıdır. Evde kesin sonuç veren erken gebelik testleri fiyatları da merak konusudur. Peki 2022 gebelik testi fiyatları ne kadar?

Eczanelerden de alınabilen erken hamilelik testleri kesin sonuç konusunda tartışmalıdır. Bunun sebebi gebelik testi sonucu ile ilgili yanlış değerlendirmelerdir. Evde hamilelik testini erken yaptırmış olabilir, negatif sonuç almış olabilirsiniz. Peki gebelik testi fiyatları ne kadar?

Erken dönem hamilelik testi de normal gebelik testi de idrarda bulunan HCG hormonunu ölçer. Hamile olmayan kadınlarda normal hCG hormonu seviyesi 5 mlU/ml’den azdır.  Döllenmeyle beraber bu değer hızla artmaya başlar.

Erken hamilelik testleri de bu değere yüksek hassasiyetlidir Ancak normal idrar testlerinde bu değeri tespit edebilmek için regl gecikmesini beklemek gerekiyor.

2022 GEBELİK TESTİ FİYATLARI

Gebelik testi Kaç TL 2022? Erken gebelik testi ne kadar?

2022 gebelik testi fiyatları hemen her eczanede 5 ile 25 TL arasında satılmaktadır.

Gebelik testi Kaç TL 2022? Erken gebelik testi ne kadar? ile ilgili etiketler Hamile gebelik testi fiyatları gebelik testi fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.