Gazze'de yürek burkan anlar: Enkaz üzerinde berberlik yapıyor...

İşgalci İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılar bölgenin görünümünü tamamen değiştirmeye devam ediyor. Gazze'ye düzenlenen saldırılarda berber salonu yıkılan Filistinli Haşim el-Caruşe isimli bir adam, mesleğini salonunun enkazı üzerinde yapmaya çalıştığı görüntüler korkunç olayın boyutunu gözler önüne seriyor.

Çocuk katili işgalci İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar bölgede bulunan evleri iş yerlerini yok ediyor.

Son olarak berber salonu yıkılan Filistinli Haşim el-Caruşe AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda berber salonunun yıkıldığını ve bölgenin görünümünün tamamen değiştiğini söyledi.

 

11 YILLIK EKMEK TEKNESİ YIKILDI, 3 ÇALIŞANI İŞSİZ KALDI

İsrail'in sadece yerleşim alanlarını değil insanların geçimlerini sağladığı iş yerlerini de hedef aldığını kaydeden Caruş, saldırılarda kendisine ait olan ve 11 yıldan beri çalıştırdığı salonunun yıkıldığını, yanında çalıştırdığı 3 kişinin de geçim kaynağının yok olduğunu belirtti.

Gazze'de yürek burkan anlar: Enkaz üzerinde berberlik yapıyor... - Resim : 2

SALDIRILARA RAĞMEN PES ETMEDİ

Saldırılarda berber salonunun yıkılmasına rağmen pes etmediğini ve mesleğini salonunun enkazı üzerinde sürdürdüğünü belirten Caruş, tüm dünyanın Gazze'deki Filistinlileri desteklemesini dilediğini aktardı.

 

66'SI ÇOCUK 254 CAN KAYBI

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs'ta başlattığı saldırılar, Hamas ile varılan ateşkes doğrultusunda 21 Mayıs'ta yerel saatle 02.00'de sona ermişti.

Son verilere göre, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda can kaybı 66'sı çocuk, 39'u kadın olmak üzere 254 oldu.

Gazze'de yürek burkan anlar: Enkaz üzerinde berberlik yapıyor... ile ilgili etiketler İsrail Filistin berber berber salonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.