Gaziosmanpaşa'da silahlı soygun girişimi!

Gaziosmanpaşa'daki bir markete, maskeli iki zanlı tarafından soygun girişiminde bulunuldu. Polislerin gelmesi üzerine zanlılardan biri ön diğeri arka kapıdan kaçtı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edilirken, iki zanlı her yerde aranıyor.

Gaziosmanpaşa'daki Kazım Karabekir Mahallesi 840'ıncı sokakta bulunan bir markete soygun girişiminde bulunuldu. Edinilen bilgiye göre, iki maskeli zanlı, motosikletle marketin önüne geldi. Ellerinde uzun namlulu silahlarla markete giren zanlılar, kasiyerlerden kasayı boşaltmasını istedi.

RASTGELE ATEŞ ETTİ!

İHA'nın haberine göre, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Ön kapıda bulunan zanlı, polisin 'dur' ihtarına karşın, önce güvenlik kamerasının monitörüne ve sağa sola rastgele ateş etti. Daha sonra silahını yere atan zanlı, marketin önüne mahallelilerin toplanması üzerine kalabalıktan faydalanıp hızla olay yerinden kaçtı. Diğer zanlının ise arka kapıdan kaçtığı öğrenildi.

Zanlıları bulmak için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yerinde özel harekat polisleri de hazır bulundu. Marketin etrafı boşaltılırken, geniş bir alan şeritlerle kapatıldı.

'SÖKÜL PARALARI, KASALARI AÇ'

Olay esnasında marketin önünden geçtiğini kaydeden Aziz Menteş, "Biz aşağıda marketin önünden geçiyorduk. Şansa şuradan bir polis aracı geçiyordu. Ağabeyler polislere burada hırsız olduğunu söyledi. Biri yukarı doğru kaçtı, diğeri içerideydi ne oldu bilmiyorum. Ellerinde uzun namlulu silah vardı. Ateş ederken gördüm. İçeri girerken, 'Sökül paraları, kasaları aç' diye bağırıyorlardı" diye konuştu.

Güvenlik kameralarını inceleyen ve parmak izlerine ulaşan polisler, zanlıların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Gaziosmanpaşa'da silahlı soygun girişimi! ile ilgili etiketler Gaziosmanpaşa market soygn
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.