Gaziler Günü mesajları 2020! Resimli Gaziler günü mesajları, sözleri!

Gaziler günü mesajları 2020! Gaziler Günü kutlama mesajları, resimli gaziler günü sözleri haberimizde. Vatan uğruna ölümü göze almış gazilerin her yıl Eylül ayında kutladıkları Gaziler Günü, bu yıl da 19 Eylül'de kutlanacak. İşte detaylar..

Gaziler Günü mesajları 2020! Gaziler Günü kutlama mesajları, resimli gaziler günü sözleri haberimizde...

GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI 2020!


Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek tek birer onur abidemizdir. Kahramanlık günlerini şehit ve gazilerimize borçluyuz.

Gazi, vatan sevgisinin sembolüdür. Şehit ve Gazi, toprağı vatan; insanı ulus yapan değerlerdir.

Gaziler Günü mesajları (resimli ve kısa): Gazilerimize şükranlarımızı  sunduğumuz en anlamlı mesajlar - Son Dakika Haberler

Gazilik nesiller boyu taşınacak onurdur.

Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin günü kutlu olsun! Saygı ve şükranlarımızla…

Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim. "Ama vatanım olmadan yaşayamam." diyen gazilerimiz vatan size minnettardır.

Gaziler şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır.

Gaziler günü mesajları 19 Eylül kutlama mesajları resimli - Internet Haber

Gazilik, Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakarlığının yaşayan destanıdır. Gazi ise bu kahramanı yazan destanın adıdır.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru için canından can, kanından kan veren tüm Kahraman Gazilerimizi saygı minnet ve şükranla anıyoruz.

Şehadeti göze alan, şehadet için yola çıkan, nasibine de "yaşarken alınabilecek en yüce paye" olarak gördüğümüz; başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizin #GazilerGünü'nü en içten dileklerimle kutluyorum..

Gazi oldum arkadaşlar, Bedel lazımdı ey dostlar, Kutsalları hep korudular, Bizden önceki gazi ordular…

Gazilerimize saygı duyalım, Ölenlerini rahmetle analım, Hayatlarından ibret alalım, Değerlerini anlayalım, Allah için savaştılar, Varlıklarını ortaya koydular, Bu günleri görseydiler, Acaba bize ne derdiler…

Gaziler Günü mesajları 2020! Resimli Gaziler günü mesajları, sözleri! ile ilgili etiketler gazi gaziler günü mesajları gaziler günü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.