Gaziantep'ten sonra Adana'yı gözlerine kestirdiler!

Gaziantep’teki cami provokasyonundan sonra İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’i istifaya sürükleyen Furkancılar hedefine şimdi de Adana Emniyet Müdürü'nü aldı. Furkan Vakfı üyeleri bu kez sosyal medyadan “Adana Emniyet Müdürü istifa” paylaşımlarıyla gündeme geldi. Öte yandan koronavirüs kısıtlamalarını hiçe sayan kalabalık bir grup, Alparslan Kuytul için Adana Emniyeti önünde toplandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, pandemi kısıtlamalarını hiçe sayarak ‘itikaf’ yapacakları gerekçesiyle kentteki 3 camide toplanan Furkan Vakfı üyelerinin gözaltına alınması ve cami içindeki biber gazlı müdahalenin ardından yaşananlar üzerine yazılı açıklama yaparak, emekliliğini istemişti.

Gaziantep'teki cami provokasyonundan bir gün sonra bu kez Adana'da, 3 Mayıs gecesi Alparslan Kuytul ve yanındaki kalabalık grup da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip dışarı çıkarak 22 camide toplanmaya çalıştı. Polis ekipleri Kuytul ve yanındakileri evlerine dönmesi konusunda uyardı. Ancak uyarıları dikkate almayan Kuytul ile yaklaşık 400 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüphelilerin bazıları serbest bırakıldı, Alparslan Kuytul ve bazı şüphelilerin gözaltı süresi uzatıldı.

Veryansın TV'nin haberine göre, Gaziantep’teki cami provokasyonuyla İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’i istifaya sürükleyen Furkancıların bu kez hedefinde Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci var. Furkancılar, Adana’daki gözaltıların ardından sosyal medyada “AdanaEmn Müdürüİstifa” etiketiyle paylaşımlar yapıyor.

Gaziantep'ten sonra Adana'yı gözlerine kestirdiler!

Gözaltılar ve nezarethane videolarıyla propaganda yapan Furkancılar koronavirüs kısıtlamalarını da hiçe saymaya devam ediyor. Adana Emniyet Müdürlüğü önünde Alparslan Kuytul’u bekleyen kalabalık kameralara yansıdı.

Gaziantep'ten sonra Adana'yı gözlerine kestirdiler! - Resim : 2

Gaziantep'ten sonra Adana'yı gözlerine kestirdiler! ile ilgili etiketler Gaziantep cami provokasyon furkancılar alpaslan kuytul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.