Gaziantep'ten gelen yürek burkan ses: "Ayağımı kurtarsınlar ne olur"

Tüm Türkiye'yi yasa boğan ve 4. seviye alarm kodu uyarısı verilen Kahramanmaraş üslü 7.4 şiddetindeki depremden enkaz altından görüntüler gelmeye devam ediyor. Gaziantep'te bir gencin yardım nidaları herkesin yüreğini burktu.

Kahramanmaraş üslü 7.4 büyüklüğündeki deprem tüm Doğu'yu etkisi altına almıştı. Gaziantep İslahiye'de yıkılan bir binanın altında kalan gencin bacağı için yaptığı yardım çığlıkları duyan herkesi derinden etkiledi. Yardıma gelen insanlara “Ayağımı kurtarsınlar ne olur” diye yalvardı. 

İslahiye’de yıkılan binadan çıkamayan İbrahim isimli genç adam, gelen mahalle sakinklerine, “Ayağımı kurtarsınlar ne olur söyle” diye konuştu. Mahalle sakinleri ise İbrahim isimli gence, “Kardeşim dayan, dayan. Sabret. Kriko gelsin kurtarırlar” dedi.

ENKAZDA BİR KİŞİ DAHA VARMIŞ!

Enkaz altında Abdullah Şekeroğlu isminde bir kişinin daha olduğu, bölgede vatandaşların yanı sıra arama kurtarma ekiplerinin de yardıma geldiği öğrenildi.

İşte o gencin bacağı için seslendiği yardım çığlıkları...

Gaziantep'ten gelen yürek burkan ses: "Ayağımı kurtarsınlar ne olur" ile ilgili etiketler Gaziantep deprem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.