Gaziantep'teki pitbull saldırısı soruşturmasında flaş gelişme!

Gaziantep'te 22 Aralık'ta 2 pitbull köpeğinin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, ağır yaralanmıştı. Birçok ameliyat geçiren Asiye'nin sağlık durumu ciddiliğini korurken, soruşturmada 2 kişi daha tutuklandı. Olayla ilgili gözaltına alınan kişi sayısı 5'e yükseldi.

Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye Ateş’in iki pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan site yöneticisi Mustafa Elibol ile Süheyla Kurçak savcılığın itirazı sonucu tekrar gözaltına alınarak tutuklandı.

Gaziantep’te iki pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in saldırıya uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 zanlı savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı. Gözaltına alınan site yöneticisi Mustafa Elibol ve Süheyla Kurçak adliyede Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarıldı. Mahkeme 2 şüphelinin tutuklanmasına karar verirken olaya ilişkin tutuklananların sayısı 5’e çıktı.

SERBEST BIRAKILMIŞLARDI

Geçen hafta Çarşamba günü Beştepe Mahallesi'nde meydana gelen olayın ardından gözaltına alınan Mustafa Yiğit, Zeynep Can ve Zeliha Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan A.Ç. savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken site yöneticisi Mustafa Elibol ile Süheyla Kurçak’ta adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Gaziantep'teki pitbull saldırısı soruşturmasında flaş gelişme!

İTİRAZIN ARDINDAN TUTUKLANDILAR

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada yeni delillerin ortaya çıkmasının ardından savcılık Mustafa Elibol ile Süheyla Kurçak’ın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına itiraz etti. İtirazın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Elibol ile Kurçak, “Kasten yaralanmaya sebep olma” suçundan tutuklandı. Ağır yaralanan küçük kızın tedavisi ise Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde sürüyor.

 

Gaziantep'teki pitbull saldırısı soruşturmasında flaş gelişme! - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'nde, 22 Aralık'ta 2 "pitbull"un saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklanmıştı. Saldırgan iki pitbull ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmişti. Gaziantep'teki ilk tedavisinin ardından Antalya'ya sevk edilen minik Asiye, Türkiye'nin ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibince 26 Aralık'ta Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde ameliyat edilmişti.

 

Gaziantep'teki pitbull saldırısı soruşturmasında flaş gelişme! ile ilgili etiketler Gaziantep Asiye Ateş pitbull saldırısı tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.