Gaziantep'teki faciada yürek burkan detay: Kazaya yardım için giden gazeteciler feci şekilde can verdi! İşte kimlikleri...

Gaziantep'te 16 kişinin öldüğü trafik kazasında kahreden bir detay ortaya çıktı. Devrilen bir otobüs, trafik kazası nedeniyle bölgeye sevk edilen ambulans, itfaiye ve canlı yayın aracına çarptı. Başka bir göreve giderken kazayı görüp, yaralılara yardım eden İhlas Haber Ajansı çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver hayatını kaybetti.

Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale eden ambulans, itfaiye ve İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına, kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü çarptı.

16 ÖLÜ, 21 YARALI

Kazada ilk belirlemelere göre aralarında 3 itfaiye, 3 sağlık personeli ile İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in de bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

KAHREDEN DETAY

Hayatını kaybeden gazetecilerin canlı yayın aracıyla göreve gittiği, ancak trafik kazasını görünce yaralılara yardım etmek için durdukları öğrenildi.

HAYATINI KAYBEDEN İHA MUHABİRLERİNİN KİMLİLİKLERİ BELLİ OLDU

Feci kazada hayatını kaybeden İHA muhabirlerinin de kimlikleri belli oldu. Kazada Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver hayatını kaybetti.

Gaziantep'teki faciada yürek burkan detay: Kazaya yardım için giden gazeteciler feci şekilde can verdi! İşte kimlikleri...

Umut Yakup Tanrıöver

Gaziantep'teki faciada yürek burkan detay: Kazaya yardım için giden gazeteciler feci şekilde can verdi! İşte kimlikleri... - Resim : 2

Muhammed Abdulkadir Esen

 

 

Gaziantep'teki faciada yürek burkan detay: Kazaya yardım için giden gazeteciler feci şekilde can verdi! İşte kimlikleri... ile ilgili etiketler Gaziantep İHA gazeteci muhabir kaza Muhammed Abdulkadir Esen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.