Gaziantep'te Teknofest 2. gününde

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali "TEKNOFEST 2020" Gaziantep'te ikinci gününde de tüm heyecanıyla devam ediyor. ‘Milli teknoloji hamlesi’ sloganıyla yola çıkan Teknofest'te 20 bin 197 takım ve 100 binin üstünde genç, 21 farklı kategoride yarışıyor.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Anadolu Ajansının (AA) "Global İletişim Ortağı" olduğu TEKNOFEST, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversitelerinin desteğiyle sürüyor.

Ortadoğu Fuar Merkezi'indeki (OFM) teknoloji yarışmaları, İnsanlık Yararına, Çevre ve Enerji, Eğitim, Akıllı Ulaşım, Tarım, Biyoteknoloji İnovasyon, Helikopter Tasarım, Jet Motor Tasarım, Uçan Araba Tasarım, Sürü İHA Similasyon, 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje kategorisinde düzenleniyor.

Gaziantep'te Teknofest 2. gününde

Heyecanlı oldukları gözlemlenen lise ve üniversite öğrencileri, birbirinden renkli projelerini jürilerin önünde sergiliyor.

Öğrenciler rekabetin yanı sıra birbirleriyle de bilgi alışverişinde bulunarak gelişimlerine katkı sağlıyor.

 

Gaziantep'te Teknofest 2. gününde ile ilgili etiketler Gaziantep TEKNOFEST Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.