Gaziantep'te okullar açılmayabilir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vaka artışları nedeniyle özellikle uyardığı Gaziantep'ten kötü haberler gelmeye devam ediyor. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu durumun devam etmesi halinde okulların açılmayacağını söyledi.

Ortalama vaka sayısının arttığı kentler arasında yer alan Gaziantep'te, vakaların artması durumunda 2020-2021 sezonunda okullar açılmayabilir.

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLADI

Şahinbey ilçesindeki muhtarlarla yapılan toplantıda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te vaka sayılarının artması durumunda okulların açılmayacağını söyledi.

Şahin, programda "Gaziantep Valiliği muhtarlarımızı topladı. Koronavirüs nedeniyle uzun bir süredir bir araya gelememiştik. Muhtarlarımız ile istişare ettik, soruları cevapladık" ifadelerini kullandı.

Gaziantep'te okullar açılmayabilir

ORTALAMA VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN İLLER ARASINDA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, ortalama vaka sayısının en çok arttığı iller arasında Gaziantep de yer alıyordu.

Bakan Koca paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Son 3 günde, ortalama vaka sayısının en çok arttığı iller: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Mardin, Konya, Bursa, Diyarbakır. Yoğun bakım hasta sayımız, yeni vakaları takiben, artış eğiliminde. TEDBİR VARKEN, "Bugün vefat eden sayısı" kanıksanacak tablo değil"

Gaziantep'te okullar açılmayabilir ile ilgili etiketler Gaziantep Okul Koronavirüs Korona Fatma Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.