Gaziantep'te ikinci dalga paniği!

Son dakika... Sosyal mesafe kuralını delme konusunda İstanbul’u geride bırakan Gaziantep'te, koronavirüsle ilgili haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. PTT şubesindeki çalışanın test sonucunun pozitif çıkması üzerine şube kapatılarak çalışanlar karantinaya alındı. Virüse yakalanan personelin 3 gün geçici görev yaptığı İslahiye ilçesindeki bir başka PTT şubesi de kapatıldı.

Koronavirüs salgınında Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep'te de vaka sayıları artış göstermeye devam ediyor.

Gaziantep'te ikinci dalga paniği!

Gaziantep'te son olarak Şehitkamil ilçesi Korutürk Caddesi'ndeki PTT şubesinde çalışan bir kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Çalışanın testinin pozitif çıkması üzerine sabah saatlerinde çalıştığı PTT şubesine gelen ekipler, önce dezenfekte çalışmaları yaptı, sonra da şubeyi kapattı. PTT şubesinde çalışan diğer personeller ise 14 günlük ev karantinasına alındı. PTT şubesinin kapılarına da koronavirüs taraması nedeniyle şubenin kapatıldığını ifade eden yazılar asıldı.

Gaziantep'te ikinci dalga paniği! - Resim : 2

İSLAHİYE MERKEZ ŞUBESİ DE KAPATILDI

Öte yandan, testi pozitif çıkan çalışanın 3 gün geçici görevle İslahiye merkez PTT şubesinde çalıştığı öğrenilirken, İslahiye Merkez PTT şubesininde çalışanlara koronavirüs testi yapılacağı ve test sonuçları belli olana kadar geçici olarak kapatıldığı öğrenildi.

Gaziantep'te ikinci dalga paniği! ile ilgili etiketler Gaziantep PTT ptt şubesi kovid-19 vaka sayısı test sonucu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.