Gaziantep'te fabrika deposunda yangın!

Gaziantep'te bir fabrikaya ait iplik ve hammadde deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Depoda büyük maddi hasar meydana gelirken, dumandan etkilenen bir işçi ile iki itfaiye erine olay yerinde müdahale edildi.

Yangın, akşam saatlerinde Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasına ait iplik ve hammadde deposunda çıktı. Yangını fark eden işçiler, durumu hemen 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Toplam 30 araçla 60 itfaiye erinin müdahale ettiği yangın, üç saat süren çalışma sonucu kontrol altına alındı. Polis ekipleri ise bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Depodaki soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

3 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangın nedeniyle çıkan dumandan etkilenen bir işçi ile iki itfaiye erine ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Ayakta müdahaleleri yapılan işçi ile itfaiye erlerinin genel durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Gaziantep'te fabrika deposunda yangın! ile ilgili etiketler Gaziantep Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.