Gaziantep'te bir günde 2 bin 913 kişiye korona cezası

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dikkat çektiği illerden biri olan Gaziantep'te 2 Ağustos tarihinde 2 bin 913 kişiye sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlalden idari yaptırım uygulandığı duyuruldu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından kent genelindeki maske ve sosyal mesafe kuralına yönelik denetimlerin devam ettiğini belirtti.

2 BİN 913 KİŞİYE İDARİ YAPTIRIM

Yapılan açıklamada “02.08.2020 günü il genelinde Koronavirüs tedbirleri kapsamında 2913 şahsa Sosyal Mesafe ve Maske Takma kuralını ihlal etmekten idari yaptırım uygulanmış, denetlenen 437 iş yerinden 2’sine cezai işlem yapılmıştır” denildi.

Gaziantep'te bir günde 2 bin 913 kişiye korona cezası

BAKAN KOCA UYARMIŞTI

Sağlık Bakanı Koca da 1 Ağustos’un corona virüsünü verilerini açıklarken “Yeni hasta sayılarının artış eğiliminde olduğu iller: Ankara, Mardin, Diyarbakır, Gaziantep, Konya” uyarısında bulunmuştu.

Gaziantep'te bir günde 2 bin 913 kişiye korona cezası ile ilgili etiketler Gaziantep Koronavirüs Fahrettin Koca korona cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.