Gaziantep'te 4 günlük yasak bitince vatandaşlar çarşıya akın etti

Gaziantep'te vatandaşlar, 4 günlük sokağa çıkma yasağının bitmesiyle çarşı ve meydanları doldurdu. Ateşi ölçülen vatandaşlar alışverişe koştu. Türkiye'de yasağın bitmesinin ardından başta İstanbul olmak üzere PTT ve bazı meydanlarda kalabalıklar oluştu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Gaziantep'in de aralarında olduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 4 gün sokağa çıkma yasağı uygulandı. Yasağın bitmesinin ardından vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren çarşıların bulunduğu Karagöz ve Gaziler caddelerinde yoğunluk oluşturdu. Ateşleri ölçülerek çarşıya alınan vatandaşlar, ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yaptı.

 
Öte yandan kent merkezindeki birçok banka ve PTT şubesi önünde uzun kuyruklar oluştu. Görevliler ve polis ekipleri işlem yaptırmak için sıra bekleyenleri sık sık sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleri konusunda uyardı.

 

Gaziantep'te 4 günlük yasak bitince vatandaşlar çarşıya akın etti ile ilgili etiketler Gaziantep
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.