Gaziantep'te 2 aylık bebeğini döven cani babaya ünlü isimlerden tepki

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Kahvelipınar Mahallesi’nde babası tarafından acımasızca öldüresiye dövülen 2 aylık Cihan isimli erkek bebeğin görüntüleri yürekleri sızlatırken cani baba Yunus Göç'e ise sosyal medyadan tepki yağdı. 3. bebeğini geçtiğimiz günlerde dünyaya getiren oyuncu Bergüzar Korel'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla tepkilerini gösterip isyan ettiler.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Kahvelipınar Mahallesi’nde yaşayan Yunus Göç'ün, 2 aylık bebeği Cihan Göç’ü dövdüğü anların görüntüsü sosyal medyada büyük yankı buldu. Olayla ilgili sosyal medyadaki görüntülere tepki yağdı. Gaziantep Şahinbey'de çekilen kan donduran görüntülere sanat camiasının ünlü isimleri isyan etti.

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEPKİ YAĞDI

Geçtiğimiz günlerde kızı Layla'yı kucağuna alan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

''Allahım her gün ölüyoruz, ben delireceğim. Bu nasıl bir vahşet? Nasıl bir hastalık? Biz izlemeye dayanamıyoruz, nefesimiz kesiliyor... O yavrum nasıl bir acı çekti? Yalvarıyorum iyi haberler alalım, yalvarıyorum koruyun bu yavruyu ve annesini. Ve lütfen iyi haberler alalım! O canı de en ağır cezayı alsın lütfen!!!!!'

 bergüzar korel gaziantep


Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Ceren karakteriyle adından söz ettiren 24 yaşındaki oyuncu Bahar Şahin de olaya tepkisini 'Allah senin bin belanı versin ama ölme sürün' sözleriyle gösterdi.

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini döven cani babaya ünlü isimlerden tepki - Resim : 2

 48 yaşındaki oyuncu Tolga Tekin'de 'Sana öl demiyorum, umarım her gün içeride değişik işkencelere maruz kalırsın. Yavaş yavaş ama derinden çürürsün inşallah şerefsiz' şeklindeki sert açıklamasıyla tepkisini gösterdi. 

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini döven cani babaya ünlü isimlerden tepki - Resim : 3

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncusu Ezgi Mola da duruma sessiz kalamadı. Twitter hesabından Gaziantep'te olaya tepki gösteren oyuncu, "Allah'ın belası herif kundaktaki çocuğa tekme tokat giriyor biz de tutuklansın diye # yapıyoruz! Vay be! Davulla zurnayla adliyeden çıkardığınız şerefsizler var! Biz burada adalet arıyoruz! Suçluya ceza ver diye g...müzü yırtıyoruz! Vah yaa! Yazık yazık yazık" dedi.

ezgi mola


AHBAP Derneği kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Görüntüyü paylaşamıyorum bile. 3 aylık ya, 3 aylık bebek. Şuan komada. Nasıl bir gerekçe olabilir ya nasıl nasıl?" sözleriyle tepkisini ifade etti.

haluk levent


Gözaltına alınan Yunus Göç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Vicdansız babası Yunus Göç tarafından öldüresiye dövülen Cihan bebek, dün ilk olarak Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı ve bugün sevk edildiği Anka Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Cihan bebeğin hayati tehlikeyi atlattığı bilgisine ulaşıldı.

Günlerdir uyuyamadığını söyleyen gözü yaşlı anne Göç, eşinin en ağır cezayı almasını istediğini belirterek, “En ağır cezayı alsın hapse girsin. Cezasını çeksin. Hiç çıkmasın oradan” dedi.

 

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini döven cani babaya ünlü isimlerden tepki ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Gaziantep Haluk Levent Ezgi Mola Sosyal Medya yunus göç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.