Gaziantepspor 1-3 Gençlerbirliği maç özeti ve golleri izle - video

Haftanın kapanış maçında Gençlerbirliği, El Kebir, Selçuk ve Stancu'nun golleriyle Gaziantepspor'u 3-1 yenerek çıkışını sürdürdü. Zorlu maçın geniş özetini ve gollerini Lig Tv'den izleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın kapanış maçında Gençlerbirliği ile Gaziantepspor karşılaştı. Karşılaşmanın ilk golünü El Kebir kaydederken ilk yarı 1-0 sonuçlandı. Gençlerbirliği ikinci yarıda Selçuk Şahin'le farkı ikiye çıkarırken Antep Putsila ile umutlandı. Ne var ki maçı bırakmayan Gençlerbirliği Stancu'nun golüyle 3-1 kazanmasını başardı.

Gaziantepspor ile Gençlerbirliği arasındaki mücadelenin geniş özetini ve gollerini Lig TV'nin internet sitesinden buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bu sonuçla Gaziantepspor 32 puanda kalarak düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı. Gençlerbirliği ise 41 puana yükseldi ve az da olsa Avrupa Ligi'ne gitme iddiasını sürdürdü.

Bu arada, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün oynanan maçta yaşanan olaylardan sonra alınan karar gereği hakemler, müsabakaya 2 dakika geç çıktı.

Gaziantepspor'u 3-1 yenen Gençlerbirliği, ligde son 3 maçta 3 galibiyet elde etti. (3 maçı da 3-1 kazandı) pic.twitter.com/FMnWOVXgw4

— STADYUM (@trtstadyum) April 25, 2016

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

9. dakikada sağ kanattan Djalma'nın attığı pasla topla buluşan Stancu, bekletmeden vuruşunu yaptı ancak top üstten auta gitti.

19. dakikada Gençlerbirliği öne geçti. Djalma'nın sağdan yaptığı ortada, El Kabir kale önünde kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 0-1.

35. dakikada El Kabir'in ceza sahasında yaptığı vuruşta, kaleci Karcemarskas meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.

40. dakikada Koray'ın soldan yaptığı ortada, ceza sahasında Abdulkadir'in kafa vuruşunda, top üstten auta gitti.

Gençlerbirliği, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde bitirdi.

53. dakikada İrfan Can Kahveci'nin pasıyla topla buluşan Djalma'nın, ceza sahası dışında sağ çaprazdan yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak Gaziantepspor savunmasında Arokoyo'dan döndü.

60. dakikada Gençlerbirliği farkı 2'ye çıkardı. Sağ kanatta taç çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşta topun başına İrfan Can Kahveci geçti. Bu oyuncunun ceza alanına yaptığı ortada, El Kabir kafayla topu Selçuk Şahin'e indirdi. Altıpas içinde topla buluşan Selçuk Şahin, sol ayağıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0.

63. dakikada Gaziantepspor, farkı yeniden 1'e indirdi. Gençlerbirliği yarı sahasında kazanılan serbest vuruşu kullanan Orkan Çınar'ın sert ortasında, ceza sahasında iyi yükselen Putsila kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı: 1-2.

68. dakikada Gençlerbirliği, Stancu ile 3. golü buldu. İrfan Can Kahveci'nin sağdan kullandığı korner atışında, ön direkte Selçuk Şahin topu geriye aşırttı. Arka direkte Stancu, rahat pozisyonda topu ağlarla buluşturdu: 1-3.

86. dakikada savunmadan gönderilen topu ceza alanı dışında kontrol eden Stancu'nun şutunda, kaleci Karcemarskas meşin yuvarlığı kontrol etti.

Gençlerbirliği, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Gaziantepspor 1-3 Gençlerbirliği maç özeti ve golleri izle - video ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.