Gaziantep Kuzey Şehir 7. Etap başvuruları ne zaman 2021?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Kuzey Şehir 7. etap başvuruları ne zaman 2021 sorusu merak ediliyor. Konuyla ilgili TOKİ başkanlığından açıklama yapıldı mı?

Gaziantep Kuzey Şehir 7. etap başvuruları ne zaman 2021? Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı olarak geçtiğimiz yıl başlatılan Kuzey Şehir projesinde 7. etap başvuruları için vatandaşların meraklı araştırması devam ediyor.

GAZİANTEP KUZEY ŞEHİR 7. ETAP BAŞVURULARI NE ZAMAN 2021?

Gaziantep'in ŞehitKamil ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Kont İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan Kuzey Şehir projesinde etpalar birer birer biterken vatandaşlar 7. etap başvurularını araştırmaya başladı. 

Gaziantep Kuzey Şehir prrojesinde 7. etap başvurularının 2021 yılı içerisinde başlaması beklenirken konuyla ilgili TOKİ'den henüz bir açıklama yapılmadı.

Gaziantep Kuzey Şehir 7. Etap başvuruları ne zaman 2021? ile ilgili etiketler Gaziantep başvuru kuzey şehir 7. etap
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.