Gaziantep kara teslim! Başkan Fatma Şahin eksi 3 derecede çalışmaları takip edip, yayın yaptı

Gaziantep'te yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle çok sayıda yol ulaşıma kapandı. Eksi 3 derece ve 51 santimetre kar kalınlığında yapılan karla mücadele çalışmalarını bizzat denetleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sokaktan yayın yaparak Gazianteplilere son durumu aktardı.

Gaziantep'te yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Öğlen saatlerinde etkisini arttıran ve kesintisiz devam eden kar yağışı tipi ile birleşince yollar tamamen kilitlendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gece yarısı karın ortasında sosyal medyadan yayın yaptı ve yoğun kar yağışı ile mücadele konusunda son durumu aktardı.

Eksi 3 derece ve 51 santimetre kar kalınlığında çalışmaları takip etmek için sahaya inen Şahin, teknik ekip, yaklaşık 161 iş makinesi ve 600 personelle karla mücadele çalışmalarını sabaha kadar yürüteceklerini söyledi.

Uykusuz bir gece geçirecek olan Başkan Fatma Şahin, "Eksi 3 derece, 51 santim kar yağışı ile Gaziantep gecesinden bütün hemşehrilerime iyi geceler diyorum. Tabii merak ediyorsunuz durum nedir diye. Hakikaten bütün teknik ekibimizle, yaklaşık 161 iş makinesi ile, 600 personelimizle, sahada yaşanan tıkanmaları çözmek için arkadaşlarımız büyük bir gayret gösteriyor. Biz de sahada yapılan bu çalışmaları hem coğrafi bilgi sisteminden hem takip sisteminden hem de sahada bilfiil takip ediyoruz ve inşallah şu anda sıkışık olan, sorun yaşanan bölgelerin büyük bir kısmı açıldı. Onkoloji kısmı rahatladı. Kuzey şehir kısmı rahatladı. Havaalanı yolu açık, Abdulkadir Yüksel Bulvarı rahatladı. En büyük sıkıntı D-400'de. 2 tane tırımız orada devrildiği için orada tırlarımızın çekilmesini takip ediyoruz. Sabaha kadar çalışacağız." dedi.

 

 

Gaziantep kara teslim! Başkan Fatma Şahin eksi 3 derecede çalışmaları takip edip, yayın yaptı ile ilgili etiketler Gaziantep Fatma Şahin kar yağışı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.