Gaziantep FK'de Beşiktaş maçı öncesi 9 koronavirüs vakası!

Süper Lig'in 21. haftasında yarın Beşiktaş'a konuk olacak Gaziantep FK'de 7'si futbolcu 9 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Kulüp açıklamasına göre, maçı öncesi futbolcu, teknik heyet ve personele yapılan Kovid-19 testlerinde 7 futbolcu, 1 antrenör ve 1 personel pozitif sonuç aldı. Geçen hafta oynanan VavaCars Fatih Karagümrük maçı öncesi yapılan testlerde sonucu pozitif çıkan 5 futbolcudan 3'nün ise negatife döndüğü bildirildi.

Süper Lig'in 21. haftasında yarın Beşiktaş'a konuk olacak Gaziantep FK'da koronavirüs krizi... Kırmızı-Siyahlılar'ın maç öncesi yapılan PCR testlerinde 7'si futbolcu 9 kişinin koronavirüse rastlandı.

Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde ilk yarıyı 28 puanla tamamlayan ve 2. yarıya da 3-1'lik Karagümrük galibiyetiyle başlayan Gaziantep ekibi, İstanbul'a 3 maçlık galibiyet serisi ve 31 puanla moralli gelecekti. Ancak koronavirüs vakaları moralleri bozdu.

Bu sezon deplasmanda hiç kazanamayan Kırmızı-Siyahlılar, Beşiktaş'ı deplasmanda yenip şeytanın bacağını kırmak istiyor. 

Çaykur Rizespor deplasmanında 12 eksikle mücadele eden Beşiktaş'ta ise koronavirüs karantinasından çıkan isimler takıma dönecek. Siyah-Beyazlı takımın maç önü testleri henüz sonuçlanmadı. 

 

5 haftalık çıkış

Güneydoğu Anadolu temsilcisi, son 5 haftadır yükselen bir grafik çizdi. Ligin 15. haftasında Göztepe'ye deplasmanda 2-1 yenilen kırmızı-siyahlılar, devam eden haftalarda evinde Fenerbahçe'yi 3-2, Aytemiz Alanyaspor'u 2-1, Çaykur Rizespor'u 1-0, VavaCars Fatih Karagümrük'ü de 3-1 yendi.

Gaziantep ekibi, bu süreçte Yukatel Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı.

Deplasman karnesi kötü

Bu sezon 20 haftalık bölümde, iç saha performansında ligin en iyisi olarak dikkati çeken Gaziantep FK'nin dış saha performansı ise taraftarını üzüyor.

İç sahada 26 puan alan kırmızı-siyahlılar, rakip sahalarda sadece 5 puanın sahibi oldu.

Deplasmandaki tek galibiyetini ilk yarının son karşılaşması olan Çaykur Rizespor'a karşı elde eden Gaziantep FK, daha önceki sezonlarda Beşiktaş ile 5 kez karşılaştı.

Gaziantep ekibi, Beşiktaş'a karşı iç sahada yaptığı 3 maçtan 7 puan toplarken, 2 deplasman maçında da puan alamadı.

Gaziantep FK'de Beşiktaş maçı öncesi 9 koronavirüs vakası! ile ilgili etiketler Gaziantep FK Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.