Gaziantep FK'da koronavirüs şoku! Erol Bulut ve iki futbolcunun testi pozitif çıktı

Süper Lig'de 21 maçta topladığı 31 puanla 10. sırada bulunan Gaziantep FK, 22. haftada oynayacağı Antalyaspor maçı öncesi koronavirüs şoku yaşadı. Evinde 5'te 5'le giden Kırmızı-Siyahlılar'da teknik direktör Erol Bulut ile futbolculardan Muhammet Demir ve Amedej Vetrih'in testleri pozitif çıktı.

Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Antalyaspor maçı öncesi yapılan koronavirüs test sonuçlarını açıkladı. K

Maç öncesi Gaziantep ekibinde tüm takım ile teknik heyete yapılan Covid-19 testlerinde teknik direktör Erol Bulut ile futbolculardan Muhammet Demir ve Amedej Vetrih'in sonuçlarının pozitif çıktığı açıklandı.

Konu ile ilgili Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımıza Süper Lig'in 23. haftasında oynayacağı Antalyaspor maçı öncesi yapılan Covid-19 testlerinde teknik direktörümüz Erol Bulut ile futbolcularımızdan Muhammet Demir ve Amedej Vetrih'in test sonuçları pozitif olarak raporlanmıştır. Oyuncularımız ve teknik direktörümüz Erol Bulut'un genel sağlık durumları iyi olup, izolasyon ve tedavi süreci ilgili protokoller dahilinde başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Gaziantep FK'da koronavirüs şoku! Erol Bulut ve iki futbolcunun testi pozitif çıktı

 

Gaziantep FK'da koronavirüs şoku! Erol Bulut ve iki futbolcunun testi pozitif çıktı ile ilgili etiketler Gaziantep FK Erol Bulut Muhammet Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.