Gaziantep FK'da ayrılık... Tecrübeli futbolcu Kenan Özer boşa çıktı...

Gaziantep FK 34 yaşındaki kanat oyuncusu Kenan Özer'le yollarını ayırdı... Beşiktaş altyapısından yetişen ve Süper Lig'de pek çok kulüpte top koşturan Kenan Özer, son 3 sezondur Gaziantep ekibinde forma giyiyordu. Tecrübeli isim, İstanbulspor forması giyerken Kıbrıs uçağını kaçıran hava korsanlarıyla kulüp başkanı Saffet Sancaklı'yı telefonda görüştürmesiyle de hatırlanıyor.

Gaziantep FK tecrübeli hücum oyuncusu Kenan Özer ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Geride kalan üç yıl boyunca büyük emeklerde bulunan başarılı futbolcumuz Kenan Özer ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır. Formamız altında her zaman üstün mücadele gösteren, Süper Lig'e çıkmamızda katkıları olan ve gerek saha içi gerekse de saha dışındaki örnek kişiliğiyle Kenan Özer’e en içten dileklerimizle teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar diliyoruz." denildi.

Son 3 sezondur Kırmızı-Siyahlılar'da forma giyen 34 yaşındaki futbolcu bu sezon 11 lig maçına çıkmış ancak skor katkısı yapamamıştı. Kenan Özer geçen sezon oyuna sonradan girip attığı gollerle takımına büyük katkı sağlamıştı.

 

Gaziantep FK'da ayrılık... Tecrübeli futbolcu Kenan Özer boşa çıktı... ile ilgili etiketler Gaziantep FK Erol Bulut Kenan Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.