Gaziantep FK, Norveçli futbolcu Borven ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu

Gaziantep Futbol Kulübü, bir yıldır takım kadrosunda bulunan ve bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Norveçli futbolcu Torgeir Borven ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Kırmızı-siyahlılar, tecrübeli futbolcunun transferi için Norveç Ligi kulüplerinden Valerenga ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Gaziantep FK ayrılığı resmen duyurdu. Konu ile ilgili Gaziantep ekibinden yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Torgeir Borven'in transferi konusunda Norveç Ligi kulüplerinden Valerenga ile anlaşmaya varılmıştır. Borven'e kulübümüze olan katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Gaziantep FK, Norveçli futbolcu Borven ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu ile ilgili etiketler Süper Lig Gaziantep Futbol Kulübü Torgeir Börven
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.