Gaziantep FK şeytanın bacağını kırdı

Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor'u ağırlayan Gaziantep FK, 3 puanı tek golle aldı ve sezonun ilk galibiyet sevincini yaşadı. Kırmızı-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golü Muhammet Demir kaydetti.

Süper Lig'in ilk 5 haftasında galibiyetle tanışamayan Gaziantep FK, 6. hafta mücadelesinde Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanla tanıştı. Kırmızı-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golü 75'te Muhammet Demir kaydetti. 65'te oyuna giren ve bu sezon 2. golünü atan tecrübeli santrfora golün asistini yapan Enver Cenk Şahin, hafta içi verdiği röportajda Konyaspor'u yeneceklerini söylemişti.

Sezona yenilgiyle başlayan Marius Şumudica'nın öğrencileri, ardından üst üste 4 maçta sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Bu hafta şeytanın bacağını kırmak için sahaya çıkan Kırmızı-Siyahlılar, Konyaspor'a ilk yenilgisini tattırarak puanını 7'ye yükseltti.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Yeşil-Beyazlılar bu mağlubiyetle 6 puanda kaldı. Bir haftayı bay geçen Konyaspor önümüzdeki hafta Medipol Başakşehir'i ağırlarken, Gaziantep FK deplasmanda Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak.

 

 

Gaziantep FK şeytanın bacağını kırdı ile ilgili etiketler Gaziantep FK Konyaspor Süper Lig Muhammet Demir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.