Gaziantep FK Kupa'da Kocaelispor'u eledi

Süper Lig'de Medipol Başakşehir deplasmanında 3 puan çıkaran Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Kırmızı-Siyahlılar evinde Kocaelispor'u 3-2 mağlup ederek son 16'ya adını yazdırdı. Belçikalı yıldız Kevin Mirallas bu maçı da boş geçmedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Kocaelispor'la eşleşen Gaziantep FK, TFF 2. Lig ekibini 3-2 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Konuk ekip 15'te Batuhan Köse'yle 0-1 öne geçti. Kırmızı-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golleri 39'da Boşnak orta saha Zvonimir Kožulj, 65'te Kevin Mirallas ve 81'de Alexandru Maxim attı. Körfez ekibinin 2. golü 88'de Talha Dinçer'den geldi.

Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden ve bu hafta sonu Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Gaziantep FK, kupayı müzesine götürmek istiyor.

Gaziantep FK Kupa'da Kocaelispor'u eledi ile ilgili etiketler Gaziantep FK Ziraat Türkiye Kupası kocaelispor kevin mirallas
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.