Gaziantep FK-Kasımpaşa maçında 4 gol var kazanan yok

Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK ile Kasımpaşa 2-2 berabere kaldı. Zorlu deplasmanda İsveçli kiralık golcüsü Isaac Thelin'in 2 golüyle 0-2 öne geçen İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibi, 1 puana razı oldu. Gaziantep FK evinde 6 maçtır yenilmiyor.

Süper Lig'in 35. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Gaziantep FK, 0-2 geriye düştüğü maçı 2-2 tamamlamayı başardı. Ricardo Sa Pinto yönetiminde evinde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik elde eden Kırmızı-Siyahlılar, Kasımpaşa karşısında yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Kasımpaşa Isaac Thelin'in 5. dakikada attığı golle 0-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İsveçli santrfor 58'de kendisinin ve takımının 2. golünü attı. Devre arası Anderlecht'ten kiralanan 28 yaşındaki İsveç Milli santrfor, 5 haftalık suskunluğunu bozdu ve 16 maçta 8 gole ulaştı.

Gaziantep FK-Kasımpaşa maçında 4 gol var kazanan yok

Ev sahibi 63'te Noah Dicko'yla skoru 1-2'ye getirdi. Müthiş bir sezon geçiren Muhammet Demir 84'te tabelayı belirledi: 2-2. Son 3 maçtır boş geçmeyen 29 yaşındaki santrofr bu sezon 9 gol, 5 asistle oynuyor.

Evinde 4'te 4 yapan Gaziantep FK puanını 53 yaptı. Kırmızı-Siyahlılar 36. haftada Aytemiz Alanyaspor deplasmanında ter dökecek.

Yeni teknik direktörü Şenol Can yönetiminde 4. maçına çıkan Kasımpaşa bu hafta da mağlup olmadı. Son 3 maçta berabere kalan ve puanını 37 yapan Paşa haftaya Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.

Gaziantep FK-Kasımpaşa maçında 4 gol var kazanan yok ile ilgili etiketler Gaziantep FK Kasımpaşa Isaac Thelin Noah Dicko Muhammet Demir Ricardo Sa Pinto Şenol Can
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.