"Küme düşer" denen takım dirildi! Giresunspor'dan 4 maçlık yenilmezlik serisi

Giresunspor zorlu Gaziantep FK deplasmanında galibiyeti kaçıran taraf olmasına rağmen yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı. Karadeniz ekibi 78'de öne geçtiği maçta 90+2'de gole engel olamadı ve 1 puana razı oldu. Kırmızı-Siyahlılar ise geç gelen golle evindeki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK ile Giresunspor, 1-1 berabere kaldı. Baştan sona üstün oynadığı maçtan 0-1 galip ayrılmak üzere olan Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibi 90+2'de yediği golle 1 puana razı oldu

44 yıl aradan sonra yükseldii Süper Lig'de ilk altı 5 mağlubiyet alan ve sadece 1 gol atıp, 0-0'lık Konyaspor maçıyla 1 puan toplayabilen Giresun ekibi, dört maçlık yenilmezlik serisiyle 8 puan topladı.

Bu sezon evinde oynadığı son üç maçı kazanan ve seyircisi önünde yenilgi yüzü görmeyen Gaziantep FK ise seriyi devam ettiriyor.

"KÜME DÜŞER" DENEN TAKIM DİRİLDİ

Teknik direktör Hakan Keleş yönetimindeki Giresunspor'un rakip kaleyi dokuz kez yokladığı maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Çotanaklar'ı öne geçiren golü 78. dakikada Brezilyalı orta saha Sergio Jr. attı.

Ev sahibinin golü İngiliz stoper Steven Caulker'ın geliştirdiği kafa topu pozisyonunda geldi. Alexis Perez ile kaleci Okan Kocuk çarpıştı, top ağlara gitti: 1-1.

"Küme düşer" denilen Giresunspor son haftalardaki çıkışıyla puanını 9'ea yükseltti. Karadeniz ekibi 11. haftada Antalyaspor'u ağırlayacak. Maçta sarı kart gören Kolombiyalı stoper Alexis Perez, Antalyaspor maçında cezalı duruma düştü.

12 puana yükselen Erol Bulut'un takımı ise haftaya Galatasaray deplasmanında... Kırmızı-Siyahlılar bu sezon rakip sahada oynadığı beş maçta sadece 1 puan alabildi.

"Küme düşer" denen takım dirildi! Giresunspor'dan 4 maçlık yenilmezlik serisi

"Küme düşer" denen takım dirildi! Giresunspor'dan 4 maçlık yenilmezlik serisi ile ilgili etiketler Gaziantep FK Erol Bulut giresunspor Hakan Keleş Sergio jr.
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.