Gaziantep FK'dan Gençlerbirliği karşısında müthiş geri dönüş

Gaziantep FK evinde favori olarak çıktığı Gençlerbirliği maçında ilk yarıyı 0-1 geride tamamladı. 58'de 10 kişi kalan Güneydoğu ekibi, bu noktada müthiş bir geri dönüşe imza atarak sahadan 2-1 galip ayrıldı. Çanlar Gençlerbirliği için çalıyor...

Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Gaziantep FK, 3 puan hasretine müthiş bir geri dönüşle son verdi. Yeni teknik direktörü Ricardo Sa Pinto yönetiminde galibiyet hasreti çeken Kırmızı-Siyahlılar, renktaşı karşısında ilk yarıyı 0-1 geride tamamladı, 58'de 10 kişi kaldı ama maçı kazanmasını bildi: 2-1.

9 maçlık 3 puan hasretiyle ve 4 eksikle Gaziantep'e gelen son sıradaki Gençlerbirliği, ilk yarıyı Sandro Lima'nın 18'de attığı golle 1-0 önde tamamladı. Ev sahibinde Kevin Mirallas 58'de direkt kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Belçikalı yıldız 0-0 berabere kaldıkları Antalyaspor maçında da boş kaleye gol atamamıştı!

Kırmızı karttan sadece 1 dakika sonra Gençlerbirliği savunmasının inanılmaz hatasını Kenan Özer'le gole çeviren Sa Pinto'nun öğrencileri, 60'ta oyuna giren Jefferson'un 79'da attığı golle 2-1 öne geçti müthiş bir geri dönüşe imza atmış oldu.

Portekizli teknik adamla 9. maçında 2. galibiyetini elde eden Gaziantep FK puanını 40'a yükseltti. 10 maçtır kazanamayan ve bu maçların 8'inde mağlup olan başkent ekibi ise 21 puanda kaldı.

Gaziantep FK'dan Gençlerbirliği karşısında müthiş geri dönüş

Gaziantep FK'dan Gençlerbirliği karşısında müthiş geri dönüş ile ilgili etiketler Gaziantep FK Gençlerbirliği Kenan Özer Ricardo Sa Pinto
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.