Ricardo Sa Pinto: “Üç puanı Jefferson’a armağan ediyorum”

Sa Pinto: "Ben bu galibiyeti özellikle Jefferson’a armağan etmek istiyorum. Takımdaki tüm oyuncular ikinci yarı adeta bir savaşçı gibiydiler ama Jefferson bir farklıydı. Sakatlanmış olmasına rağmen oyundan çıkmadı ve takımını yalnız bırakmadı, devam etmek istedi. Ben bunu istiyorum Gaziantep’in ruhuna yakışacak oyun tarzı da bu..."

İyi oynadığı haftalarda puan kayıpları yaşayan ve yeni hocası Ricardo Sa Pinto yönetiminde ilk 7 maçta 1 galibiyet alabilen Gaziatep FK, Gençlerbirliği maçında müthiş bir geri dönüşe imza atarak galip geldi. Portekizli teknik adam, 3 puanı Brezilyalı futbolcusu Jefferson'a yazdı...

Maçın basın toplantısında konuşan Sa Pinto, "Ben bu galibiyeti özellikle Jefferson’a armağan etmek istiyorum. Takımdaki tüm oyuncular ikinci yarı adeta bir savaşçı gibiydiler ama Jefferson bir farklıydı. Sakatlanmış olmasına rağmen oyundan çıkmadı ve takımını yalnız bırakmadı, devam etmek istedi. Ben bunu istiyorum Gaziantep’in ruhuna yakışacak oyun tarzı da bu" ifadelerini kullandı.

Ocak 2018'den beri Kırmızı-Siyahlı kulüpte forma giyen 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu bu sezon 21 maçta 3 gol, 1 asistle oynuyor. 60'ta oyuna giren ve 79'da galibiyet golünü kaydeden sambacı, kara bulutları dağıtan isim oldu.

MİRALLAS'A RAĞMEN...

0-0 biten Antalyaspor maçında boş kaleye golü atamayan ve bu maçta da kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Kevin Mirallas hakkında da konuşan Sa Pinto, şunları söyledi:  “Mirallas’ın yaptığı hata sonucu 10 kişi kaldık. Onun gibi tecrübeli birinin böyle hata yapmaması gerekirdi. Maçı kaybedebilirdik. 10 kişi kalınca oyun içerisinde taktik değiştirdik. Geride olmamıza rağmen baskı kurmamız gerekiyordu. Sonrasında arkalarda boşluklar buldular ve kenar oyuncularımızla bunu değerlendirdik. Takımdaki tüm oyuncular ikinci yarı savaşçı gibiydi. Benim görmek istediğim takım ve oyuncular bu şekilde.”

Ricardo Sa Pinto: “Üç puanı Jefferson’a armağan ediyorum”

Ricardo Sa Pinto: “Üç puanı Jefferson’a armağan ediyorum” ile ilgili etiketler Gaziantep FK Gençlerbirliği jefferson Ricardo Sa Pinto
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.