Gaziantep FK galibiyeti hatırladı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Ligde kötü günler geçiren Gaziantep FK, bu maçla birlikte 9 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmış oldu. Gaziantep FK, son olarak yine deplasmanda Konyaspor'u 1-0 mağlup etmişti.

Süper Lig'in 21. haftasında MKE Ankaragücü ile Gaziantep FK kozlarını paylaştı. Karşılaşmada Gaziantep FK'nın golleri 47. ve 90+7. dakikada Figueiredo'dan geldi. Kırmızı-siyahlı ekip mücadeleyi 2-0'lık skorla kazanmayı başardı. 

Bu sonuçla birlikte Teknik Direktör Erol Bulut ile yollarını ayırdıktan sonraki ilk maçında galibiyete ulaşan Gaziantep FK 22 puana ulaşırken, ev sahibi Ankaragücü tıpkı rakibi gibi 22 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Ankaragücü haftayı bay geçerken Gaziantep FK evinde Hatayspor'u konuk edecek.

Gaziantep FK galibiyeti hatırladı ile ilgili etiketler Süper Lig Ankaragücü Gaziantep FK
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.