Gaziantep FK Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Gaziantep FK Fenerbahçe maçı ne zaman? Süper Lig’de 13. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. Futbol severler Gaziantep Fenerbahçe maçının saat kaçta ve şifresiz hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Süper Lig’de 13. hafta maçında Fenerbahçe zorlu deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşıyor. Geçen hafta evinde Yeni Malatyaspor karşısında bozguna uğrayarak sahadan 3-0’lık yenilgi ile ayrılan ve hafta içinde de Türkiye Kupası’nda Karacabey karşısında oldukça zorlanan Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep’i devirerek moral depolamak istiyor.

19 Aralık 2020 Cumartesi gününde hakem Cüneyt Çakır’ın yöneteceği Gaziantep FK Fenerbahçe maçı saat 19.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından ve Radyo 1’den canlı olarak naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE’DE TEK HEDEF GALİBİYET

Bu sezon sadece Galatasaray karşısında deplasmanda 2 puan kaybeden sarı lacivertliler 23 puanla kendisine 3. sırada yer bulmayı başardı. Fenerbahçe eğer bu maçı kazanması durumunda ezeli rakibi Galatasaray’ın da önünde yer almayı garantileyecek.

Gaziantep FK Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig’de bu sezon en az yenilgi alan takımlardan biri olan Gaziantep FK ise 18 puanla 7. sırada yer aldı. Ev sahibi ekipte uzunca bir süredir takımdan ayrı kalan Junior Morais’in yeniden sahalara dönme şansı bulunmakta.

Fenerbahçe’de ise cezalı olan kaleci Altay Bayındır’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Samatta, Lemos, Perotti, Tolga ve Valencia bu mücadelede forma giyemeyecekler.

MUHTEMEL 11’LER

Gaziantep FK: Günay, Tosca, Kana-Bıyık, Djilobodji, Olkowski, Güray, Maxim, Vetrih, Mirallas, Muhammet, Kenan Özer

Fenerbahçe: Oytun, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Tisserand, Caner Erkin, Sosa, Ozan Tufan, Luiz Gustavo, Pelkas, Ferdi, Cisse

Gaziantep FK Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Gaziantep FK Fenerbahçe Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.