Sumudica'nın Fenerbahçe karnesi zayıf

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe’ye karşı çıktığı 4 maçın 2’sinde 5-0 gibi farklı bir skorla yenilirken, bu maçlardan sadece 1 puan toplayabildi. Süper Lig'de bu sezon tek yenilgisi bulunan Kırmızı-Siyahlılar, cumartesi akşamı oynanacak maçta kötü karneyi iyileştirmek istiyor.

Rumen teknik adam Marius Sumudica, Kayserispor ve Gaziantep FK ile Fenerbahçe’ye karşı çıktığı 4 maçta sadece 1 puan toplayabildi. 2017-2018 sezonunda Kayserispor’u çalıştıran Sumudica, Fenerbahçe ile karşılaştığı 2 maçta evinde 0-5 yenilirken ve deplasmanda 3-3’lük skorla berabere kaldı.

Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK ile F.Bahçe’ye karşı 2 maça çıkan Sumudica, deplasmanda 5-0, evinde oynadığı maçta ise 0-2’lık skorla yenildi.

Ligin 6. sırasında yer alan Gaziantep FK, Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe maçına galibiyet hedefiyle çıkacak. Geçen hafta Gençlerbirliği’ne 3-0 yenilen Sarı-Lacivertliler ise Gaziantep FK maçına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.

Sumudica'nın Fenerbahçe karnesi zayıf ile ilgili etiketler Gaziantep FK Fenerbahçe Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.