Antalyaspor'un yenilmezlik serisi Gaziantep'te 10 maça çıktı

Antalyaspor 4 maçtır 3 puana hasret ama 10 maçtır da yenilmiyor... Akdeniz ekibi, Gaziantep FK ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini yakaladı.

Antalyaspor'un Süper Lig'deki yenilmezlik serisi 10 maça çıktı... 26. haftada Gaziantep FK'ya konuk olan Akdeniz ekibi, zorlu deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kalarak hanesine 1 puan daha ekledi.

Yeni teknik direktör Sa Pinto yönetiminde henüz istikrarı yakalayamayan Gaziantep ekibi, 9 maçlık yenilmezlik serisiyle gelen Kırmızı-Beyazlılar'ın serisine son vermek istiyordu. Birçok pozisyona giren Gaziantep FK bu pozisyonları cömertçe harcayınca yine 3 puanı bir arada göremedi. Kırmızı-Siyahlılar'ın Belçikalı yıldızı Kevin Mirallas, 72. dakikada boş kaleye gol atamadı.

Gaziantep'e üst üste 3 beraberlikle gelen Antalyaspor'da Jamaikalı forvet Dever Orgill, 2. yarıda kaleci Günay Güvenç'le çarpışarak sakatlık geçirdi. Bir ara sahada hareketsiz yatan tecrübeli forvet korkuttu. Ardından kendine gelen Orgill hastaneye kaldırıldı. 

Üst üste 4. beraberliğini alan Ersun Yanal'ın takımı puanını 33 yaptı. Antalyaspor'un 27. haftadaki rakibi Medipol Başakşehir... Sa Pinto yönetiminde 6 maçta 1 galibiyeti bulunan Gaziantep FK ise 39 puana yükseldi. Güneydoğu ekibi haftaya Konyaspor'a konuk olacak.

Antalyaspor'un yenilmezlik serisi Gaziantep'te 10 maça çıktı

Antalyaspor'un yenilmezlik serisi Gaziantep'te 10 maça çıktı ile ilgili etiketler Gaziantep FK Antalyaspor Ersun Yanal Ricardo Sa Pinto
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.