Karagümrük son dakikada güldü

Fatih Karagümrük zorlu Gaziantep FK deplasmanından son dakikada bulduğu golle 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Ligin yeni ekibi, 3-0'lık Malatya galibiyetiyle başladığı Süper Lig'de kalıcı olacağının sinyallerini verdi.

Süper Lig'in 2. haftasında Karagümrük'ü ağırlayan Gaziantep FK, ligin yeni ekibiyle 2-2 berabere kaldı. Konuk ekip 26'da Zukanovic'le öne geçti. Golde asisti yapan isim Beşiktaş'tan transfer edilen Şilili stoper Enzo Roco oldu. 53'te Kana-Bıyık'la eşitliği sağlayan ev sahibini öne geçiren golü 6 dakika sonra Andre kaydetti. Maç bu sonuçla bitecek derken 90+5'te tecrübeli golcü Mevlüt Erdinç sahneye çıktı ve takımına 1 puanı getiren isim oldu. İstanbul ekibinde maçın ardından büyük sevinç yaşandı.

Sezona Galatasaray yenilgisiyle başlayan Şumudica'nın öğrencileri ibu hafta da 3 puanla tanışamadı. 3-0'lık Malatya galibiyetiyle etkileyici bir başlangıç yapan Karagümrük ise yenilmezliğini sürdürdü. Güneydoğu ekibi haftaya Göztepe'ye konuk olurken, İstanbul temsilcisi "semt derbisi"nde Medipol Başakşehir'le kozlarını paylaşacak.

 

 

Karagümrük son dakikada güldü ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Gaziantep FK Süper Lig fatih karagümrük Gazintep FK
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.