Gaziantep-Adana yolu yerle bir oldu! Dev uçurumlar oluştu, çukurlar araçları yuttu!

10 ili vuran Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremler Gaziantep-Adana yolunu yerle bir etti. Bölgeden gelen görüntülerde otoyolun boydan boya çöktükten sonra seyir halindeki çok sayıda aracı yuttuğu ve dev uçurumlar oluştuğu görüldü.

Dün merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından gerçekleşen göçüklerin bulunduğu bölgelerde AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

ÇOK SAYIDA ARACI YUTTU

Art arda gerçekleşen iki depremden en çok etkilenen yerlerden biri de hiç kuşku yok ki GaziantepAdana otoyolu oldu. Bölgeden servis edilen videolarda, yolun sarsıntıların etkisiyle boydan boya çöktüğü ve oluşan yarıkların seyir halindeki çok sayıda aracı yuttuğu anlar yer aldı.

 DEV UÇURUMLAR OLUŞTU

Öte yandan çöken Gaziantep-Adana yolunda dev uçurumlar oluştuğu ve kapatılan yol nedeniyle vatandaşların ulaşımı alternatif güzergahlar üzerinden sağladığı da görüntülere yansıdı.

Gaziantep-Adana yolu yerle bir oldu! Dev uçurumlar oluştu, çukurlar araçları yuttu! ile ilgili etiketler Gaziantep Adana deprem Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.